bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Overijssel boeken

oktober 29, 2018

by — Posted in Activiteiten

Als het aankomt op een bedrijfsfeest in Overijssel dan ben je zeker niet gebonden aan te weinig keuze. En dat is maar goed ook want er zijn nogal wat verschillende soorten bedrijfsfeesten en dat moet gecombineerd worden met voldoende keuze aan de invulling daarvan. Het kan om zeer veel verschillende zaken gaan. Van een vrijmibo, avondje in de kroeg tot een heel weekend weg. Gelukkig leven we in een regio die ons daarnaast nog eens extra voordelen geeft willen we evenementen of feesten organiseren. Een bedrijfsfeest in Overijssel kan betekenen dat er feest gevierd wordt in een prachtige omgeving waarbij iedereen en hun wensen tot hun recht kunnen komen. Het enige wat je dan nodig hebt is een partner die je dit kan regelen.

En die partner ontdek je bij ons: DeGusteau Hospitality Groep. Wij bieden je alle kans om een  bedrijfsfeest in Overijssel te geven die je werkelijk nooit zal vergeten. Aan mogelijkheden ontdek je bij ons geen gebrek en dat is zeker niet het enige voordeel wat wij je geven. Wij staan voor een uitzonderlijk hoge kwaliteit in ieder opzicht van onze dienstverlening. Aandacht voor de zelfs de kleinste details, dat is wat je altijd van ons mag verwachten. Een bedrijfsfeest in Overijssel dat regel je samen met ons en dan wel op een manier die je zal verbazen.

De juiste keuze voor je bedrijfsfeest in Overijssel

Keuze voor een bedrijfsfeest in Overijssel heb je bij ons in wel zeer brede zin. Onze unieke manier van werken staat voor een zeer brede dienstverlening. Zo kunnen we je voor je bedrijfsfeest in Overijssel de nodige locaties aanbieden. Je kan denken aan een prachtige boerderij op een landgoed in Boekelo. Of liever een leuk hotel in Hengelo? Bij ons heb je dan de mogelijkheid voor ’t Lansink een historisch gebouw die het moderne van nu combineert met de traditionele luxe van vroeger. Hier kan meer geregeld worden dan je misschien denkt. Van een heerlijke brunch tot een complete maaltijd van meerdere gangen. De keuze is geheel aan jou. Als het gaat om de locaties dan ontdek je natuurlijk zeer veel mogelijkheden die wij je kunnen aanbieden. Ook op je eigen locatie kunnen we je zeer veel aanbieden.

Een bedrijfsfeest in Overijssel op je eigen locatie

Het spreekt eigenlijk voor zich, maar het kan geen kwaad om het nog eens te benadrukken. Ook op je eigen locatie kunnen we je voorzien van de mooiste mogelijkheden. Waarom zou je niet heerlijk gaan BBQ’en op je eigen terrein. Ook dat kunnen wij voor je verzorgen. Wij hebben hiervoor een eigen arrangement die je kan gebruiken op het ’t Lansink of bij jou op het bedrijf. Dit is inclusief een welkomstdrankje, 2.5 uur aan onbeperkt Hollands drankarrangement en het lekkerste vlees en bijgerechten. Slechts een idee. Als het aankomt op een bedrijfsfeest in Overijssel dan bieden we je meer dan je denkt. Zo bieden we de nodige arrangementen die als hoofdzaak kunnen spelen of juist leuk af te nemen zijn als bijkomstigheid voor je feest. .

Een bedrijfsfeest in Overijssel die je niet gauw zal vergeten

Op onze website kun je precies zien welke arrangementen we je kunnen aanbieden voor je bedrijfsfeest in Overijssel. En natuurlijk bieden we je meerdere locaties aan. Zo ontdek je in ons een partner die je altijd kan bijstaan om van jouw feest een waar succes te maken. Aan mogelijkheden die we je bieden geen gebrek. Maar zeker als het gaat om de kwaliteit zijn wij onderscheidend. Wij hebben alle aandacht voor jou en bieden je een onvergetelijke gebeurtenis. Neem contact met ons op voor meer informatie.