Hout

Douglas vlonderplanken bestellen

oktober 4, 2018

by — Posted in Huis & Tuin

Een mooie vlonder is niet zonder een stijlvolle finish. Hiervoor raden wij zeker aan om onze Douglas vlonderplanken te bestellen. U kan kiezen uit vele verschillende maten en de planken zelf bewerken met verf en beits. Wij raden de aanpak met beits aan, gezien het feit dat de planken na jaren gebruik wat zullen slijten. U kan deze beits ook meteen samen met de Douglas vlonderplanken bestellen. Pak uw nieuwe vlonder groots aan met ons scherp geprijsde tuinhout. Om de kosten hoeft u het niet te laten. Breng de tuin van uw dromen een stap dichterbij met behulp van Tuindomein. Douglas vlonderplanken en meer bestellen wordt met onze hulp snel en gemakkelijk afgehandeld.

Snel en effectief Douglas vlonderplanken bestellen

Wij bezorgen uw aankoop probleemloos bij elk adres in Nederland en Belgiƫ. U hoeft zich geen zorgen te maken hoe u al het benodigde tuinhout in de auto of aanhangwagen gaat proppen. Onze praktische bezorgservice zorgt dat het allemaal netjes bij wordt afgeleverd. Dat is het voordeel van online bestellen bij Tuindomein. De bezorgkosten zijn afhankelijk van hoeveel u bestelt zodat u hier nooit een cent te veel voor betaalt. Douglas vlonderplanken bestellen wordt zo een gemak. En alle andere benodigde delen voor een vlonder zoals palen en liggers heeft u bij ons ook snel gevonden. Met een ruime selectie verschillende maten kan u altijd de Douglas vlonderplanken bestellen die naadloos op uw project aansluiten.

Bouw uw eigen vlonder met onze Douglas vlonderplanken

Een eigen vlonder bouwen voor bijvoorbeeld uw terras is een behoorlijke onderneming. Zolang u grondig te werk gaat kan er niet veel fout gaan en geniet u binnen de kortste keren van uw nieuwe aanwinst. Wanneer u klaar bent met de Douglas vlonderplanken en meer bestellen heeft u uw tuinhout relatief snel bij u thuis.

De eerste stap is het plaatsen van de palen waarop de liggers gemonteerd worden. Deze palen hoeven niet heel dik te zijn, zo rond de 7×7 cm is ruim voldoende. Wel is het belangrijk dat de lasten goed verdeeld worden. Plaats daarom de palen maximaal 40 cm uit elkaar. Met een grondboor graaft u snel een diep gat. Wanneer u voor de palen ook voor Douglas hout kiest, raden wij aan dit met een houtbeschermend middel te behandelen. Zo voorkomt u dat de vochtige grond waarin de palen staan het hout aantast. Voltooi het geheel met worteldoek zodat er geen planten onder uw vlonder gaan groeien. Leg het worteldoek over de uitstekende palen en snij kruisjes waar de palen door het doek heen steken voor de beste dekking.

Als de palen in de grond zitten monteert u de liggers. Deze houten balken vormen het frame waarop de Douglas vlonderplanken die u eerder bestelde worden geschroefd. Gebruik voor de verbinding een lange bout met moer. Voor een effectief resultaat raden wij aan de liggers aan de zijkant van de palen te monteren. Zo creƫert u snel en effectief een strak en recht oppervlak.

Tenslotte schroeft u de vlonderplanken vast. Blijf hierin grondig werken en gebruik per ligger twee schroeven. Zo zet u een vlonder in elkaar die jarenlang gebruik moeiteloos weerstaat. Een aanwinst voor elke tuin.

Tuindomein, een uitgebreid aanbod voor elk project

Wilt u Douglas vlonderplanken en ander tuinhout bestellen? Onze handige online aanpak zorgt dat u altijd iets moois kan vinden. Wanneer u besluit om de Douglas vlonderplanken te bestellen kan u meteen van onze praktische bezorgservice profiteren. Alles wordt netjes bij u bezorgd zodat u snel aan de slag kan. Met onze scherpe prijzen kan U zo groot denken als u wilt voor uw tuinproject. Maak uw droomtuin een werkelijkheid en kies ervoor om Douglas vlonderplanken en meer te bestellen bij Tuindomein.