Zaal huren

Drie redenen om een zaal te huren in Enschede

december 4, 2017

by — Posted in Activiteiten

Als u een verjaardag, jubileum of reünie wil vieren of een bepaalde activiteit zoals een ruilbeurs of LAN-party wil organiseren, denk dan aan een zaal huren in Enschede bij een wijkcentrum of buurthuis. U zal versteld staan van de vele mogelijkheden bij dit soort locaties.

Drie redenen waarom een zaal huren in Enschede of Twente zo gunstig is

  1. De belangrijkste reden voor zaalhuur in Enschede of Twente in een buurthuis of wijkcentrum is toch wel dat u zich veel geld kan besparen. Omdat zo’n instelling geen commercieel bedrijf is, ligt het tarief lager om een zaal te huren in Enschede. Ook komt het voor dat sommige buurthuizen geen huurkosten voor hun zaal in rekening brengen en genoegen nemen met de horeca-opbrengst, mits zij daarvoor een vergunning hebben. Daar komt nog eens bij dat de eventueel aanwezige horeca in zo’n buurthuis doorgaans ook nog eens tarieven heeft ver onder de gebruikelijke horecaprijzen. Als er geen horeca is binnen zo’n locatie heeft u vaak als voordeel dat u zelf zaken kunt inkopen bij bijvoorbeeld een supermarkt.
  2. Een andere reden om een zaal te huren in Enschede bij een wijkcentrum of buurtcentrum is dat u in veel gevallen aan het begin van de dag de sleutel krijgt van de beheerder en dan zelf aan de slag kunt met de inrichting of eventuele versiering van de ruimte. Op een afgesproken tijdstip geeft u dan de sleutel weer terug aan de beheerder en controleert deze of de zaal weer in goede staat is teruggebracht.

Als u in Enschede een zaal wil huren, kan dat een goede reden zijn om uw wijkcentrum of buurthuis eens goed te steunen. Zij houden er een cent aan over en doordat u publiek naar hun locatie trekt en hierdoor weten nog meer mensen de weg ernaartoe te vinden. Veel mensen die zo’n zaal huren in Enschede wonen immers in diezelfde wijk, maar hebben misschien nog nooit zo’n voorziening bezocht.