proefschrift of thesis laten drukken

Proefschrift of thesis drukken met offset

februari 16, 2017

by — Posted in Drukwerk

Jonge wetenschappers die enthousiast aan hun promotieonderzoek werken, houden weinig tijd over om zich bezig te houden met alle keuzes die bij het uiteindelijke drukproces komen kijken. Heeft u weleens nagedacht over proefschrift of thesis drukken met offset? Al het harde werk aan het onderzoeken van uw studieonderwerp en het schrijven van uw dissertatie vraagt gewoon om een professionele uitgave. Ipskamp Printing maakt dit gecompliceerde proces overzichtelijk. Een proefschrift printen met offset is een koud kunstje. Wij leveren vakwerk tegen een mooie prijs. Een professionele drukkerij is het aan zichzelf verplicht om zich constant te blijven vernieuwen.

Gedrukt proefschriftAls specialist in het drukken van proefschriften investeren wij vanzelfsprekend in nieuwe technieken. Inkjet is betrekkelijk nieuw en is aan het oprukken als een kwalitatieve en voordelige druktechniek. Zeer veel publicaties, waaronder talloze wetenschappelijke, worden vandaag de dag door middel van inkjetprinters op papier gezet. Dit wil allemaal niet zeggen dat meer traditionele werkwijzen kunnen worden afgedankt. Een proefschrift of thesis drukken met offset is nog altijd de aanbevolen keus. Offsetpersen kunnen namelijk snel grote aantallen realiseren. Bovendien is de productie en het gebruik van deze persen zeer milieuvriendelijk te noemen. Maar hoe werkt offsetdrukken eigenlijk? Op een aluminiumplaat wordt fotografisch het af te drukken beeld aangebracht, op het beeld wordt inkt aangebracht. De inkt wordt vervolgens gedrukt op een rubberen doek die weer op papier gedrukt wordt. Proefschrift of thesis drukken met offset is interessant in geval van een hoge oplage en wanneer u waarde hecht aan de kleurechtheid van foto’s of afbeeldingen.

Drukproef op papier

Proefschrift of thesis drukken met offset is niet moeilijk. Na het aanleveren van uw bestanden ontvangt u binnen enkele werkdagen een drukproef op papier in A4-formaat. Na het controleren van de layout, marges en het corrigeren van eventuele drukfouten, kan groen licht gegeven worden. Zo snel mogelijk gaat onze machine dan proefschrift of thesis drukken met offset.