Professionele boeken laten drukken

Professioneel uw boek laten drukken

februari 16, 2017

by — Posted in Drukwerk

U wilt professioneel uw boek laten drukken? Wij maken die droom werkelijkheid. Bij Ipskamp Printing kan men diverse documenten laten drukken. Specifiek op het gebied van “creative writing” zijn veel ontwikkelingen gaande. Een grote groep mensen is met creatief schrijven bezig. Het is een duidelijke groeimarkt. Deze mensen hebben bijvoorbeeld een roman geschreven en zouden deze graag uit willen geven. Professioneel online boek laten drukken is nu makkelijker dan ooit. Het maakt niet uit of u een grote of juist een kleine oplage wenst. Een oplage tot tweeduizend exemplaren is voor ons sowieso geen probleem. Professioneel uw boek laten drukken door Ipskamp is best een beetje spannend. Begrijpelijk, maar wij kunnen iedere beginnende auteur geruststellen. Door onze ervaring van meer dan 35 jaar is de kans op problemen minimaal. Wij bieden klanten altijd maatwerk en garanderen iedereen een fantastisch eindproduct. Maak een afspraak om zonder enige verdere verplichting de mogelijkheden te onderzoeken voor het vormgeven en publiceren van uw boek.

Professioneel uw boek laten drukken kan ook zonder een grote beurs. Er zijn duurdere en goedkopere opties. Zo kunt u kiezen voor een softcover in plaats van een hardcover om geld te besparen. Daarnaast zijn er verschillende soorten inkt van uiteenlopende kwaliteit om uit te kiezen. Het is wellicht aantrekkelijk om voor een goedkope soort te gaan. Houd er wel rekening mee dat het de levensduur van het drukwerk zal beperken, omdat de inkt sneller zal vervagen.

Stap voor stap boek drukken

Stapel boekenWij staan voor het stap voor stap professioneel uw boek laten drukken. U houdt steeds de vinger aan de pols. Wij maken eerst een offerte voor de opzet, het binnenwerk en de cover van uw boek. Als de offerte is goedgekeurd worden er proefdrukken gemaakt. Na eventuele aanpassingen volgt de definitieve productie van uw oplage. Zo gaat professioneel uw boek laten drukken zonder compromis.