Hovenier Enschede

Siertegels bestraten in uw tuin

februari 23, 2017

by — Posted in Tuin en bestrating

U heeft voor de aanleg van terrassen, looppaden of oprijlanen verschillende tegeltypen tot uw beschikking. Zo kunt u gebakken tegels, getrommelde tegels, betontegels, natuursteen, keramiektegels of siertegels bestraten in uw tuin.

Wilt u als particulier of bedrijf uw terras, looppaden of oprit (opnieuw) aanleggen? Kies dan voor hovenier Enschede. Heeft u de verschillende tegeltypen overwogen en wil u graag siertegels bestraten in uw tuin? Wanneer u niet in staat bent om deze werkzaamheden zelf uit te voeren, of u wil dat dit vakkundig gedaan wordt voor het beste en duurzaamste eindresultaat, kan hoveniersbedrijf J.A. Damhuis fraaie siertegels bestraten in uw tuin. Deze werkzaamheden doen wij in combinatie met tuinaanleg, maar u kunt ons ook inschakelen voor enkel de bestrating. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in de aanleg van tuinen, van voorbereiding tot eindafwerking. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Tuin bestraten met siertegelsVoor wij siertegels bestraten in uw tuin, zullen we eerst met u in overleg gaan over de vele mogelijkheden omtrent de soorten, maten en combinaties van tegelsoorten. Wij kunnen uw ideeën en wensen waar nodig aanvullen, of in overleg met u een plan opstellen om voor u het mooiste eindresultaat te bereiken. Als we besloten hebben op een ontwerp, wordt dit doorberekend en krijgt u binnen 24 uur een offerte van ons waar de totale kosten in vermeld staan.

Nadat wij uw goedkeuring hebben ontvangen, zullen wij beginnen met de voorbereidingen voor de aanleg, ofwel het grondwerk. Het te bestraten deel wordt gekenmerkt en uitgegraven. Vervolgens worden verschillende lagen aangebracht ter versteviging van de ondergrond. Een optie hierbij kan de worteldoek zijn. Een worteldoek voorkomt dat er plantgroei tussen de steengroeven omhoog komt. Het oppervlak wordt geëgaliseerd en aangedrukt voordat wij de siertegels bestraten in uw tuin. Als het grondwerk niet goed gedaan wordt loopt u namelijk het risico dat de tegels snel gaan verzakken.  Wij willen graag dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw aangelegde terras, looppad of oprit. Laat uw bestrating aanleggen door hoveniersbedrijf Enschede.