De werking van colloidaal zilver

december 4, 2018

by — Posted in Gezondheid

Als het aankomt op de werking van colloidaal zilver dan zijn er twee zaken die goed begrepen moeten worden. De eerste is dat dit product een zeer brede toepasbaarheid kent als het gaat om uw welzijn. Het tweede punt is dat u goed moet opletten waar u uw colloidaal zilver aanschaft. Om tot een werkelijk effectieve werking te komen moet dit product aan hoge eisen voldoen. Het mag niet onderschat worden hoe lastig het kan zijn om op de juiste manier colloidaal zilver te ontwikkelen. De vele klachten die vaak een symptoom van onze lijken zijn moeilijk of helemaal niet te verlichten met gangbare middelen. Het is niet verbazingwekkend dat mensen dan verder gaan kijken hoe ze toch een groter welzijn kunnen bewerkstelligen. Colloidaal zilver is dan een antwoord dat past op de vraag die deze mensen zich stellen en de aanbieder daarvan ontdekken ze bij ons: Meditech Europe.

Als een van de weinigen in Nederland zijn wij degene die volgens de door de NVWA gestelde regels mogen maken. daar zijn we natuurlijk zeer trots op. En het geeft u natuurlijk de zekerheid dat u bij ons altijd dit product besteld met de zekerheid dat het hier gaat om een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

De voordelen die u kan bereiken met colloidaal zilver

Er zijn zoals gezegd zeer veel toepassingen die colloidaal zilver kent. Zo is het vrij gebruikelijk om het te combineren met uw drinkwater. Dit zorgt ervoor dat het drinkwater gezuiverd wordt en nog gezonder is voor uw leeftijd. Sommige mensen die een oppepper kunnen gebruiken weten dit te regelen door een druppeltje van dit product op hun huid te doen. Snel extra energie als u dat nodig heeft is dus zo geregeld. Er zijn zelfs mensen die dit product gebruiken als deodorant. U heeft dus zeer veel mogelijkheden die u met dit artikel kan realiseren. Een beter welzijn is natuurlijk voor een groot deel een zeer persoonlijke aangelegenheid. Met dit speciale water is in ieder geval ieders wensen in dit opzicht te realiseren.

Hoe wij ons colloidaal zilver maken

Zoals we ook al hebben aangekaart is het produceren van colloidaal zilver niet iets wat zomaar aan iedereen is voorbehouden. Wij maken dit doormiddel van het sturen van multi-frequente hoogspanning door de zilverelektrodes te sturen. Deze reactie zorgt ervoor dat minuscule stukjes zilver in het water worden verdeeld. Een proces dat zolang doorgaat tot de juiste PPM is bereikt. Dit gehele proces wordt uitgevoerd onder zeer zorgvuldige omstandigheden om er zeker van te zijn dat er sprake is van optimale verhoudingen. Het is verbazingwekkend dat een colloidaal zilver uit feitelijk niks meer bestaat dan gedistilleerd water en zilver (van een uitzonderlijk hoge puurheid). Maar hier staat wel tegenover dat de ideale werking ervan onderhevig is aan een zeer precieze methodiek in de productie ervan.

De aanbieder van collodiaal zilver en nog veel meer

Als de aanbieder van colloidaal zilver bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres voor nog veel meer artikelen die kunnen bijdragen aan een groter welzijn en welbevinden. Wij willen u duidelijk maken dat het zilver dat wij hiervoor gebruiken 99,97% zuiver is en dus mag dit product gerekend worden tot de meest hoge kwaliteitsproducten. En dat kan eigenlijk gezegd worden over ons gehele assortiment. Of u nu op zoek bent naar een polarizer, een waterfilter of bijvoorbeeld MSM poeder, niet alleen vindt u het bij ons, maar ook nog eens met de zekerheid dat het hier om kwaliteit gaat.

Ook de service liegt er bij ons niet om. Voor bestellingen die meer bedragen dan €45.- betaald u geen verzendkosten. Online colloidaal zilver bestellen doet u bij Meditech Europe.